Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

ULTIMA ORĂ! Centrul Infotrafic avertizează că pe DN2D Focșani – Tulnici se circulă în condiții de iarnă; Cod galben de vânt în Vrancea


Comunicat de presă – Infotrafic
JUDEÈšUL VRANCEA; SE CIRCULÄ‚ ÎN CONDIÈšII DE IARNÄ‚ Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române că, în județul Vrancea se circulă în condiții de iarnă pe DN2D Focșani – Tulnici (ninge abundent).
Recomandăm șoferilor să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu bruscheze comenzile mașinii, întrucât pe această arteră traficul se desfășoară în condiții de iarnă. Drumarii acționează pentru curățarea carosabilului și înlăturarea pericolului.
Cod galben de intensificări ale vântului 
Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod galben de intensificări susținute ale vântului pentru Dobrogea, Muntenia și Moldova, valabilă de joi, ora 12:00, până vineri, ora 23:00.
Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, în Dobrogea, estul Munteniei și sudul Moldovei, vântul va avea intensificări susținute, cu viteze la rafală de 55-65 kilometri/oră.
Îndeosebi pe litoral și în zona de munte a județelor Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău și Vrancea, temporar vor fi rafale de peste 70 km/h, menționează ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?