Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Tânăr de 28 de ani, MORT după ce mașina Audi în care se afla s-a răsturnat


Un tânăr de 28 ani a murit și un altul se zbate între viață și moarte, după ce mașina în care se aflau, un Audi, s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp, pe drumul care face legătura între Tișița și Cosmești. Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc luni dimineață, la ora 3.00, iar cele două victime sunt din Tecuci. Oamenii legii spun că cei doi se întorceau de la o petrecere, care a avut loc într-o localitate vrânceană, unde ar fi consumat băuturi alcoolice. De altfel, polițiștii au găsit în mașina avariată două sticle cu alcool, una cu vodkă, iar cealaltă cu șampanie.
Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru pasagerul din dreapta, acesta murind pe loc, în timp ce șoferul a fost transportat la spital în stare foarte gravă. „În jurul orei 3.00 pe DN 24, ruta Tișița- Cosmești, un autoturism care se deplasa spre orașul Tecuci a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul unui tânăr de 28 ani din municipiul Tecuci. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-a spus subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.  
Medicii din cadrul UPU Focșani spun că tânărul care a ajuns la spital a fost internat în Secția Chirurgie. „T.L., bărbat de 28 de ani, din Galați, Tecuci, policontuzionat prin accident rutier, traumatism cranio cerebral închis, contuzie toracică și abdominală. Internat chirurgie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?