Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

VIDEO: Un Audi A6 în care se aflau CINCI STUDENȚI vrânceni, între care un frate și o soră, a intrat într-un parapet la Buzău. O tânără A MURIT



Două accidente cumplite au avut loc ieri seară.
    La Buzău, la intrarea pe pasarela Nehoiu, o mașină Audi A6 cu cinci studenți vrânceni, care se îndreptau spre casă de sărbători, a fost implicat într-un grav accident. O tânără care absolvise anul trecut Liceul Pedagogic din Focșani și care acum era studentă la Facultatea de Istorie a Universității din București, a murit. Alături de aceasta, în mașină se mai aflau o bună prietenă a sa, și ea studentă la Istorie, fratele acesteia și alți doi tineri. Toți patru au fost răniți și transportați la spital. Șoferul frecventează cursurile Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. „Conducătorul autoturismului marca Audi, ce se deplasa pe DN2/E85 din direcția Ploiești către Buzău, ajungând la intrarea în municipiul Buzău, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a intrat în coliziune frontală cu balustrada ce separă sensurile de mers. În urma impactului a rezultat decesul unei pasagere aflate pe bancheta din spate, precum și vătămarea corporală a altor patru persoane ce se aflau în autoturism”, a precizat un polițist aflat la fața locului pentru reporterbuzoian.ro.
    Conform Centrului Infotrafic, traficul rutier pe DN2 (E85) a fost oprit aproximativ 40 de minute pe ambele sensuri pe pasarela Nehoiu din Buzău, iar polițiștii rutieri au deviat provizoriu circulația pe Șoseaua Spătarului. Ulterior, circulația s-a reluat, pe un fir alternativ până când a revenit la normal.
    Tot ieri seară, un biciclist a fost omorât pe drumul european, la ieșirea din Golești spre Râmnicu Sărat. Cel mai probabil acesta a fost lovit de mai multe mașini pentru că în apropiere de locul accidentului erau oprite trei autoturisme, iar trupul biciclistului era rupt în două. Polițiștii au deschis dosar penal.


26 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?