Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Iulia Iasmina Dobrea și Ionuț Varvara, Miss și Mister Boboc la CSEI „Elena Doamna”


Iulia Iasmina Dobrea și Ionuț Varvara au fost desemnați câștigătorii concursului Miss și Mister Boboc de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) „Elena Doamna” din Focșani. Gazda evenimentului a fost Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia”.
Așa cum au spus organizatorii, a fost un bal muncit, complex, în care boboceii, respectiv elevi cu dizabilități de la CSEI „Elena Doamna”, au dovedit că sunt talentați și creativi la proba de originalitate, unde au evoluat alături de elevii voluntari de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu”, Liceul Pedagogic „Spiru Haret” și Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”. Au fost frumoși, eleganți și rafinați și au avut stil, la runda de eleganță.
Dincolo de cuvinte, a existat emoție, pasiune și suflete calde, care au reușit să ajungă la inimile părinților și ale numeroșilor spectatori. Tema balului, „Bătălia talentelor”, a fost o provocare pentru cei 18 bobocei care s-au duelat în diverse stiluri de dans: poping, cha-cha, dans rusesc, dans evreiesc, dans coreean, pop-dance, tango, latino, free-style, pantomimă. Au fost prezentate și povești, a Cenușăresei moderne, a lui Cupidon, momente de teatru (D-l Goe, Spune-mi DA!!), dar și muzicale.
Invitații speciali, respectiv Ansamblul Folcloric „Botincuța” de la Colegiul Național „Emil Botta” Adjud, Ansamblul Folcloric „Ciobănașul” de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” și Corul de cameră „Jeunesses” de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu”, au susținut atmosfera prin momente care au conturat emoția și plăcerea spectatorilor. Între probele de concurs ale fiecărui concurent de la CSEI „Elena Doamna” au fost și momente speciale, create de tineri talentați de la Liceul de Artă. Astfel, sunetele instrumentelor muzicale (vioară, pian, fluier, chitară) s-au acordat într-o armonie perfectă cu vocile calde ale elevilor talentați.
La final juriul, format din inspectorul școlar pentru învățământ special, profesoara Lefter Aurora – președinte, inspectorul școlar pentru activități extrașcolare Mihaela Simion, directoarea CSEI  „Elena Doamna” Ioana Cherciu, directoarea de  la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” Diana Tăicuțu, directoarea adjunctă a CSEI și coordonator regional SNAC Bernovici Petronela, George Cruceanu, președintele Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” și Ionel Iga  președintele Consiliului Școlar al Elevilor de la CSEI „Elena Doamna”, a deliberat. Miss boboc, Iulia Iasmina Dobrea, și Mister Boboc, Ionuț Varvara, au impresionat prin talent, eleganță, originalitate și spontaneitate.
Efortul organizatorilor, respectiv profesoarele Alina Florea și Mariana Mocanu de la CSEI „Elena Doamna” și Ioana Constantinescu și Dascălu Mariana de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu”, a fost răsplătit de zâmbetele și lacrimile de bucurie ale tuturor elevilor implicați în acest eveniment, precum și de aplauzele și încântarea publicului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?