Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Primarul comunei Negrilești, Ion Văsuianu, audiat de procurori


Primarul comunei Negrilești, Ion Văsuianu, a fost audiat vineri de procurori. Surse judiciare ne-au precizat că edilului i-au fost puse întrebări în legătură cu mai multe contracte de arendă, încheiate între o firmă din Bacău și mai mulți localnici.
Potrivit prim-procurorului adjunct Anca Dragovici, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, în acest dosar se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu. „A fost audiat într-un dosar în care se fac cercetări pentru infracțiunea de abuz în serviciu. S-au efectuat joi trei percheziții domiciliare și o percheziție la sediul primăriei. După ce se avansează cu cercetările vom putea reveni cu amănunte”, ne-a precizat prim-procurorul adjunct Anca Dragovici.
Reaminim că joi, polițiștii de la Crimă Organizată au descins la primăria Negrilești. Oamenii legii au verificat acte eliberate de primărie, în baza cărora mai mulți localnici au încheiat contracte de arendă cu o firmă din Bacău. Verificări au fost făcute și acasă la primar, la secretar și la inspectorul agricol, pentru a se stabili dacă aceștia aveau la propriile domicilii documente de la primărie. Conform primarului Ion Văsuianu, între firma din Bacău și localnici există un conflict mai vechi, motiv pentru care au fost cerute mai multe documente de la primărie, care de altfel au și fost predate anchetatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?