Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Minifotbal – Cupa Firmelor Vrâncene are 11 competitoare!


În Cupa Firmelor Vrâncene la minifotbal a fost stabilită joi seara compenența celor două grupe și programul primei etape. Organizatorul din partea AJF Vrancea, Jani Oltianu, mi-a făcut următoarele precizări: din grupa A fac parte Vrasinter, cap de serie pentru că este campioana ediției precedente, AS Suraia, Green Team, Champions Pub, Center Vet și Alegria Focșani; grupa B are în componență pe Voința Deep Serv, multiplă campioană, Tractorul Nănești, Progresul Focșani, Unirea Milcovul, Lăutarii.
Până la ora începerii competiției organizatorii așteaptă să se înscrie și a 12-a echipă!
Intenția inițială de începere a competiției duminică, la ora 15,00 a fost modificată pentru că a mai venit o echipă în Cupă. În consecință, meciul de deschidere a fost stabilit pentru duminică, 18 decembrie, dar de la ora 14,30, când vor intra pe parchetul Sălii Polivalente Tractorul Nănești și Center Vet. Programul zilei va continua astfel: 15,40: Center Vet – Alegria; 16,50: AS Suraia – Green Team; 18,10: Voința Deep Serv – Unirea Milcovul; 19,20: Vrasinter – Champions Pub, care va fi și derbiul grupei A, pentru că se vor întâlni campioana și echipa clasată pe locul al treilea în trecuta Cupă a Firmelor Vrâncene.
Pentru a fi evitate eventuale neînțelegeri, fiecare delegat a primit câte un exemplar din regulament, și tabele cu jucătorii celorlalte echipe, așa cum mi-a mai spus Jani Oltianu.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?