Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Elevii Școlii Fundătura din Păuleşti, la colindat în Focşani


Elevii și preșcolarii de la Åžcoala Fundătura din comuna Păulești au venit la colindat în Focșani, la mai multe instituții. Prima oprire au făcut-o la Casa Corpului Didactic, unde au susținut un program artistic ce a constat în colinde și cântece specifice sărbătorilor de iarnă. Tot aici, ei au realizat și o expoziție cu lucrări realizate de ei, după care au mers la Biblioteca pentru Copii, la Cinema Balada și în Orășelul Copiilor.
Proiectul prin care copiii de la Păulești au ajuns la Focșani a fost coordonat de cadre didactice Adriana Cherciu și Liliana Bogdan, iar deplasarea cu microbuzul a fost asigurată de Obștea Păulești. „Suntem bucuroși, am venit cu sufletele pline în ajun de sărbători, să colindăm și să vă arătăm puțin din munca noastră. Am mers și la biblioteca pentru copii, am fost și la cinema și apoi la locul de joacă, dar în mod deosebit în Orășelul Copiilor. Pentru ei este un lucru deosebit. Am insistat foarte mult să ajungem aici. Sunt copii din mediul rural care au avut multe de văzut aici. Vreau să mulțumesc Obștii Păulești, care ne-a asigurat transportul la Focșani”, a spus profesoara Adriana Cherciu.
Copiii au fost impresionați de ceea ce au văzut la Focșani, mai ales că a fost pentru prima dată când vizitează municipiul împreună cu ai lor colegi de clasă. „Mă bucură că am reușit să ajungem cu toții aici, să colindăm și să facem urările de sărbători. Încă odată le mulțumim celor care ne-au ajutat să ajungem la Focșani”, a spus profesoara Liliana Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?