Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Cea mai mare pomană a porcului se gătește la Focșani


Grupul de companii Premium Porc organizează sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la ora 16:00, în Piața Unirii din municipiul Focșani, cea de-a III-a ediție a evenimentului „Ziua Porcului Ignat”.
„Ziua Porcului Ignat” este un eveniment unic în România, în care tradițiile românești legate de sărbătorile de iarnă sunt replicate în spațiu public. Organizatorii evenimentului – Premium Porc Group, al doilea mare producător de carne de porc din România – vor pregăti o pomană a porcului gigant iar cei care țin post vor putea gusta fasole la ceaun.
Toți participanții vor fi serviți cu șorici delicios și se vor putea încălzi cu un vin fiert și muzică tradițional românească.
Ziua Porcului Ignat începe încă de dimineață, de la orele 10.00, când porcii sunt pârliți, așa cum se obișnuiește în orice gospodărie, iar apoi carnea este tranșată pentru pomana porcului. Pomana porcului va fi pregătită de către chefii Liviu și Ștefania Bosnea de la „Frăția Ceaunelor”. Ca și la edițiile precedente, și în acest an, în Piața Unirii din municipiul Focșani va fi pregătită cea mai mare pomană a porcului din România, în cel mai mare ceaun, cu o capacitate de 1 tonă.

Toți vrâncenii sunt invitați să ia parte la cea mai mare pomană a porcului organizată vreodată și să se înscrie la concursul „Catrenul anului 2016”. Câștigătorii vor primi, ca în fiecare an, o jumătate de porc cadou! Anul acesta vor fi 8 jumătăți de porc puse la bătaie.
În plus, compania a pregătit și alte surprize pentru participanți. Primii 250 de veniți primesc căni personalizate, cadou!

Rareș Popelca
Manager Eveniment

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?