Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

INFOPOL


Evenimente rutiere

La data de 10 decembrie a.c., orele 12.54, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat de 36 ani, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data 12 noiembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 11 decembrie a.c., ora 14.40, pe strada Grivița din orașul Panciu, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 41 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal. 
   
La data de 12 decembrie a.c., ora 03.30, pe str. Prof. Gh. Longinescu din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 28 ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?