Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi


   Luni, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în nordul țării, dar  condițiile de ploaie vor fi reduse, informează Administrația Națională de Meteorologie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 25 de grade, iar cele minime, în general, între 2 și 12 grade. În cursul nopții se va semnala ceață local în sudul teritoriului, în special în Lunca Dunării și izolat în centru.
   În București, vremea va fi caldă pentru sfârșitul lunii octombrie, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar minima va fi de 8…10 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. În cursul nopții vor fi condiții de ceață.

    Marți, vremea se va menține mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată în cea mai mare parte a țării, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, ușor mai scăzute în depresiuni. În cursul zilei cerul va fi variabil, iar în primele ore izolat în sudul extrem va mai fi ceață. Noaptea cerul va fi parțial noros în nord-vest, unde vor fi posibile ploi izolate și se va semnala ceață local în sud și în est și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?