Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Concurs pentru şefii de servicii din Prefectură


   Funcționarii Prefecturii vor afla, astăzi, care vor fi noii șefi de servicii din cadrul instituției. La Agenția Națională a Funcționarilor Publici va avea loc un concurs de promovare pentru cele trei funcții de șefi servicii, respectiv pentru Serviciul de verificarea legalității și a aplicării actelor normative, contencios administrativ și apostile, Serviciul Urmărirea Aplicării Actelor cu caracter reparatoriu, relații publice și Serviciul afaceri europene, relații internaționale și servicii publice deconcentrate.
   Până la expirarea termenului legal au fost depuse dosare de înscriere doar pentru posturile de șefi servicii la Serviciul Urmărirea Aplicării Actelor cu caracter reparatoriu, relații publice și la Serviciul afaceri europene, relații internaționale și servicii publice deconcentrate. Cele două posturi erau ocupate până acum, cu delegație, de către Gabi Furtună, respectiv Cătălin Drăgulescu. În schimb, nu s-a înscris nimeni pentru postul de șef serviciu juridic, adică postul cu cea mai mare responsabilitate. În aceste condiții, postul ar urma să fie condus, în continuare, cu delegație. În ultimele luni, postul a fost ocupat de către Camelia Mățău, funcționar venit prin detașare de la Consiliul Județean.
   Reamintim că Serviciul de verificarea legalității, a aplicării actelor normative, contencios administrativ și apostile, dar și Serviciul urmărirea aplicării actelor cu caracter reparatoriu, relații publice au fost înființate în perioada fostului prefect Sorin Hornea, prin reorganizarea Serviciului Juridic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?