Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Daruri din suflet pentru copiii nevoiași din Bătinești


20 de preșcolari din Bacău, însoțiți de părinți sau bunici, au fost mesagerii Sfântului Nicolae, luni, pentru copiii nevoiași din satul vrâncean Bătinești, comuna Èšifești. Această activitate s-a realizat în cadrul proiectului „De la suflet la suflet”, încheiat între Grădinița cu P.P. nr. 24, structură a Åžcolii Gimnaziale „Dr. Al. Safran” din Bacău, Åžcoala Gimnazială Bătinești, structură a Åžcolii Gimnaziale Å¢ifești, și Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Bătinești.
    Părinții din Bacău s-au mobilizat și au pregătit multe cadouri pentru micii vrânceni: articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente și jucării, o mare parte din acestea din urmă fiind dăruite grădiniței din localitate.
    Toată activitatea s-a desfășurat la Școala Gimnazială Bătinești și a fost coordonată de Irina Angheluță, profesor pentru învățământul primar, și de preotul Cornel Băeșu. Elevii clasei a IV-a au pregătit un colaj de cântece și colinde, iar în semn de mulțumire și prețuire pentru musafirii lor din Bacău, au realizat o decorațiune pentru Crăciun și o felicitare. Directorul unității de învățământ vrâncene, Monica Nechita, le-a mulțumit părinților din școlile partenere pentru implicare și găzduire, cadrelor didactice de la Școala Bătinești și în mod special educatoarelor Mihaela Munteanu și Veronica Pitica, care au inițiat acest proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?