Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO : Ajutoare substanțiale pentru fetița bolnavă de cancer, căreia i-a ars casa


Andreea, fetița de 4 ani bolnavă de cancer la ochi, din satul Făurei, comuna Garoafa, ceilalți trei frați ai ei, mama și bunica sa, cărora le-a ars casa, au primit foarte multe ajutoare din partea cititorilor noștri. Impresionați de nenorocirea care a lovit această sărmană familie, atât prin boala copilei cât și prin flăcările care i-au mistuit întreg avutul, vrâncenii și nu numai le-au sărit în ajutor, donându-le atât bani cât și alimente, rechizite, mobilă, îmbrăcăminte și încălțăminte.
În total, la sediul redacției noastre au fost donați 1800 de lei, ultima sută de lei fiind adusă ieri, de focșăneanul Lucian Mihu. Patru familii din Panciu, o familie din satul Verdea, comuna Răcoasa, încă o familie din satul Sperieți, comuna Movilița,   sunt cele care au întins la rândul lor o mână de ajutor și au donat haine, lenjerii de pat, pături, tacâmuri și alimente, ducându-le, vineri seara, direct familiei.
Totodată, Silvia Sava, mama celor patru copii, a spus ieri, când i-am dus donațiile colectate la sediul redacției noastre, că a mai fost vizitată de oameni generoși, care i-au donat direct încă 900 de lei, haine, alimente și alte obiecte extrem de folositoare în situația în care se află. „Mulțumesc mult la toată lumea care ne-a ajutat. Este foarte greu pentru noi. Joi o să plec iarăși cu Andreea la Fundeni să facă citostatice, și ajutorul dat de oameni este foarte binevenit”, a spus mama celor patru copii. Împreună cu ei, ea locuiește acum la o vecină, care le-a oferit un adăpost vremelnic, până când cele două odăi ale bunicii celor mici, Nastasia Sava, vor fi în întregime reparate și amenajate.
     Povestea dramatică a acestei familii a fost descrisă pe larg într-o ediție anterioară a cotidianului nostru, și poate fi recitită accesând linkul: http://bit.ly/2fIgcC1.
    Ieri, când am ajuns din nou acasă la ei, în cele două cămăruțe se văruia de zor, iar acoperișul a fost refăcut cu tabla și șuruburile cumpărate de primăria Garoafa. Familia mai are nevoie de multe lucruri, însă cele pe care le-a primit deja au scos membrii ei din situația disperată în care erau. Dacă vreți să le dăruiți în continuare orice credeți că le-ar folosi unor oameni în situația lor, puteți să veniți cu donațiile la sediul redacției noastre din strada Tinereții nr. 1, vizavi de Școala nr. 10, le puteți duce la Primăria Garoafa sau direct acasă la nefericita familie (Silvia Sava – mama, Nastasia Sava – bunica) care locuiește pe strada Luminii nr. 14, sat Făurei, comuna Garoafa. Orice ajutor este pentru ei, în continuare, o reală binecuvântare!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?