Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Tineri depistați de polițiști la volan deși nu aveau permise de conducere


Mai mulți șoferi au fost prinși de polițiști în timp ce circulau pe drumurile publice deși aveau permisele de conducere suspendate. Șoferii sunt din Ploiești, Tâmboiești, Arad, Adjud și Broșteni, fiind depistați circulând pe raza județului Vrancea.
Primul care a fost oprit în trafic este un tânăr din Ploiești. „La data de 29 noiembrie a.c., orele 13.40, pe strada Mitropolit Varlaam din municipiul Focșani, un tânăr de 27 ani, din municipiul Ploiești, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea. În aceeași zi, a fost depistat la volan fără permis și un vrâncean de 19 ani. „La data de 29 noiembrie a.c., orele 21.35, în satul Slimnic, comuna Tîmboiești, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având acest drept suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal”
, potrivit oamenilor legii.
    De Sfântul Andrei, trei șoferi au fost depistați în trafic, deși nu aveau permis de conducere. „La data de 30 noiembrie a.c., orele 02.20, pe bdl. Unirii din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 27 ani, din municipiul Arad, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal. La data de 30 noiembrie a.c., pe strada Republicii din municipiul Adjud, polițiștii au depistat un bărbat de 32 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 27 noiembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal. La data de 30 noiembrie a.c., ora 14.40, pe DN 2M în comuna Broșteni, polițiștii din localitate au depistat un tânăr de 27 ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?