Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Doi bărbați din Dumitrești au ajuns la UPU după ce au fost înjunghiați în abdomen


Zilele acestea, deși marea majoritate a românilor au avut liber, Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean a ținut ușile deschise. Victime ale accidentelor rutiere, ale agresiunilor fizice sau ale tentativei de suicid au luat cu asalt UPU chiar și în aceste zile de sărbătoare. Un bărbat de 64 de ani n-a mai ajuns la destinație după ce a căzut de pe bicicletă. „S.A., bărbat în vârstă de 64 de ani din Măicănești, traumatism umăr și braț stâng prin cădere de pe bicicletă. Internat ortopedie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Un bărbat din comuna Vârteșcoiu a încercat să-și taie gâtul, după ce a consumat o cantitate considerabilă de băuturi alcoolice. „I.M., bărbat în vârstă de 58 de ani din Vârteșcoiu, tentativă de suicid, plagă tăiată de 15 centimetri, latero-cervicală stângă prin autoagresiune, stare de ebrietate. Examen psihiatrie”.
    Un bărbat de 30 de ani a refuzat internarea, deși a suferit numeroase răni și lovituri în timpul unui accident rutier. „P.C., bărbat de 30 de ani din Focșani, politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism coloană vertebrală la tasare T8, contuzie toracică și gambă dreaptă. Refuză internarea”.
    Un bărbat din Adjud a ajuns la UPU cu lovituri multiple în zona capului, a coloanei vertebrale a mâinilor și a picioarelor, în urma unui accident rutier. „C.G.,  bărbat în vârstă de 66 de ani din Adjud, politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism coloană cervicală toraco-abdominală, cot și antebraț stâng și gleznă stângă. Internat chirurgie-ATI”.
    Un bărbat din Focșani a primit bilet de trimitere către secția de Neurochirurgie a spitalului Bagdasar  din București, după ce a ajuns la UPU, manifestând o stare de agitație excesivă, confuzie și incapacitate parțială de a vorbi. „C.M., bărbat de 58 de ani din Focșani, agitație psihomotorie, sindrom confuzo-afazic. Bilet de trimitere Neurochirurgie-Bagdasar”.
    Un tânăr din Chiojdeni a ajuns la UPU cu nasul spart după ce a fost implicat într-o bătaie. „B.D., bărbat de 33 de ani din localitatea Chiojdeni, traumatism cranio-facial prin agresiune. Fractură oase proprii nazale. Bilet de trimitere ORL”
    Doi bărbați din comuna Dumitrești  au avut nevoie de îngrijiri medicale speciale, după ce au fost bătuți și înjunghiați în abdomen. „La data de 30 noiembrie a.c., ora 18.40, polițiștii din Dumitrești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 53 ani, din municipiul Râmnicul Sărat, județul Buzău, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, i-ar fi lovit cu un cuțit în zona abdomenului pe doi bărbați de 57, respectiv 52 de ani, ambii din comuna Dumitrești. Aceștia din urmă l-ar fi lovit la rândul lor în zona feței pe agresor pentru a-l deposeda de cuțit. Toți trei au fost transportați la Spitalul de Urgență ,,Sf. Pantelimon” Focșani pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a săvârșit fapta”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea. Ambii bărbați au avut nevoie de îngrijiri chirurgicale și se află internați în cadrul secției de ATI. „B.V., bărbat în vârstă de 57 de ani din Dumitrești, plagă penetrantă abdominală prin înjunghiere (agresiune). Internat chirurgie ATI. S.I., bărbat de 52 de ani din Dumitrești, plagă penetrantă abdominală prin înjunghiere (agresiune). Internat Chirurgie-ATI” se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?