Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Marian Oprișan: PNL Vrancea le refuză copiilor orfani bucuria sărbătorilor de iarnă


Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a remis presei un comunicat în care arată că PNL Vrancea le refuză copiilor orfani bucuria sărbătorilor de iarnă. Acesta afirmă că în cadrul ședinței Consiliului Județean Vrancea de marți, cei prezenți au fost martorii unui nou capitol din seria fără de sfârșit a circului marca PNL. „Inflamați și cu mușchii umflați, circarii din PNL au fost la un pas să afecteze aproximativ 1.000 de persoane care lucrează în serviciile sociale din subordinea Consiliului Județean Vrancea. Deoarece nu au înțeles, nici până la această dată, cum se construiește un buget, consilierii județeni PNL au refuzat să voteze rectificarea bugetară. Practic, deși Guvernul condus de Dacian Cioloș a acordat Județului Vrancea suma de 10.834.000 lei, liberalii, cei care îl susțin pe tehnocratul Cioloș pentru funcția de prim-ministru, s-au opus rectificării ! Concluzia? PNL nu dorește că în județul Vrancea să ajungă mai mulți bani!”, se arată în comunicat.
    Șeful administrației județene mai arată că o mare parte din suma alocată, respectiv 4.150.000 lei, este destinată nevoilor de funcționare a instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Vrancea și, în special, a instituțiilor de protecție a copilului, de protecție a persoanelor cu handicap sau a persoanelor cu nevoi speciale din centrele pe care noi le avem în județ. „Sunt revoltat de atitudinea PNL Vrancea al cărui comportament politic este la limita sabotajului! Este revoltător ca niște cetățeni care au fost aleși de semenii lor să îi reprezinte în Consiliul Județean, să refuze să voteze o hotărâre prin care angajații de la Direcția Județeană pentru Protecția Copilului, să poată să își încaseze salariul în prag de sărbători de iarnă. Este revoltător ca aceiași cetățeni, care sunt plătiți din bani publici pentru a-i reprezenta pe vrânceni, să refuze să voteze o hotărâre prin care copiii din centrele speciale sau persoanele cu handicap să poată avea o masă caldă și decentă în seară de Crăciun!”, mai arată președintele Consiliului Județean Vrancea.
    Prin intermediul aceluiași comunicat, Marian Oprișan îi întreabă pe consilierii județeni din PNL Vrancea dacă interesele electorale justifică o astfel de atitudine și dacă îi lasă sufletul ca, în numele bătăliei politice, să calce în picioare și să distrugă niște oameni care așteaptă ca, în prag de sărbători, să își încaseze salariile pentru care au muncit cu onestitate timp de o lună de zile. „Din experiențele triste pe care le-am avut atunci când PDL, acum PNL, a tăiat cu 25% salariile, intuiesc răspunsul! Lupta politică este pentru PNL Vrancea mai presus de lege, de zâmbetul unui copil cu nevoi speciale sau de zâmbetul unei mame care, din salariul de la Direcția Județeană pentru Protecția Copilului, poate merge acasă, la copilul ei, cu un cadou de sărbători!”, se arată în finalul comunicatului de presă semnat de președintele Marian Oprișan.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?