Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Atracțiile turistice ale orașului Panciu, promovate la Constanța și Cluj


Orașul Panciu a fost promovat turistic la două târguri de profil, organizate sub patronajul Autorității Naționale pentru Turism (ANAT), în perioada 25-27 noiembrie 2016. Este vorba despre Târgul de Turism „Touristica” – ediția de iarnă – găzduit de Polus Center Cluj-Napoca și „VACANÈšA” Constanța 2016, desfășurat la Maritimo Shopping Center,  organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, împreună cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism. La ambele evenimente, Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Panciu a avut standuri de prezentare, în cadrul cărora au fost distribuite materiale promoționale referitoare la obiectivele turistice incluse în proiectul cu finanțare europeană „Tradiție și spiritualitate pănceană – Proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din orașul Panciu, Județul Vrancea”, Cod SMIS 18649.
    Echipele de promovare au prezentat vizitatorilor obiectivele turistice din orașul Panciu: Mănăstirea Brazi; Schitul „Sfântul Ioan Botezătorul”; Hrubele lui Ștefan cel Mare, beciurile monumente de patrimoniu – Beciul Domnesc, Beciul Marin Åžtefan, Beciul Vlădoianu, precum și meșteșugul vinului. „Prezența orașului Panciu la cele două târguri de turism face parte din acțiunile de sustenabilitate ale proiectului «Tradiție și spiritualitate pănceană». Târgurile de turism reprezintă o bună oportunitate pentru promovarea orașului și a obiectivelor turistice cu valoare identitară ale acestuia, respectiv Mănăstirea și Schitul Brazi, Schitul «Sfântul Ioan Botezătorul», Hrubele lui Ștefan cel Mare, beciurile de patrimoniu: Domnesc, Marin Åžtefan și Vlădoianu, precum și meșteșugul vinului. Cu această ocazie, promovăm și evenimentele culturale ce au legătură cu aceste obiective turistice și menționez aici sărbătoarea dedicată Sfântului Ierarh Mucenic Teodosie al II-lea, ale cărui moaște se află în paraclisul Mănăstirii Brazi, Zilele Orașului Panciu și acțiunile de integrare în Festivalul Internațional al Viei și Vinului «Bachus»”, a declarat primarul Iulian Nica.
    În perioada 17-20 noiembrie 2016, orașul Panciu a fost promovat și la ediția de toamnă a celui mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului –  Târgul de Turism ” Romexpo” 2016, desfășurat la București.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?