Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO : Fotbal juniori B: LPS Focșani – ACS Suporter Club Oțelul Galați 2-0


Formația LPS Focșani: Mirică – Chiriac, Marin, Pepene, Gurău – Panaite – Sandu, Cuciuc (65 Bucșă) – Milea, Mustață (60 Stoian), Bobu (72 Mihai).  
Antrenor, Daniel Bănică
Al doilea joc al cuplajului de sâmbătă, de pe terenul 2 al Stadionului Milcovul a așezat față în față juniorii B ai LPS Focșani și ACS Suporter Oțelul Galați. Partida a avut o desfășurarea similară celei dintre juniorii A ai celor două cluburi. Focșănenii au început partida cu un plus de posesie, au dus mingea spre careul oaspeților care au rezistat doar până în minutul 15, când Mustață a valorificat cu gol centrarea venită de la Chiriac: 1-0. Peste numai șase minute, Panaite, folosit, în mod inspirat de peofesorul Daniel Bănică ca mijlocaș de construcție, a trimis o diagonală pe stânga spre Bobu, care a marcat pentru 2-0!
Până la final jucătorii LPS au controlat jocul, echipa suporterilor Oțelului a încercat să nu plece cu mâna goală de pe Milcovul, dar nu s-a mai întâmplat nimic notabil.
Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 14,00, formația focșăneană va disputa ultima partidă înainte de intrarea în vacanța fotbalistică de iarnă, pe teren propriu, cu LPS Galați.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?