Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO : Circulație întreruptă pe E85 din cauza unui accident produs la limita dintre județele Vrancea și Buzău


 Circulația rutieră pe E 85, la ieșirea din județul Vrancea spre Râmnicu Sărat, în dreptul restaurantului K&V, este întreruptă în acest moment din cauza unui accident rutier. Potrivit martorilor, o dubă, condusă de un bărbat din Slobozia Bradului, a fost prinsă între două tiruri, unul cu numere de Ucraina, iar celălalt de România. Șoferul dubei a fost scos din mașina contorsionată de pompieri, fiind transportat la un spital din județul Buzău. S-au format coloane de mașini pe ambele sensuri de mers, care așteaptă reluarea circulației.  

 „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Buzău, traficul rutier pe DN2 (E85) Râmnicu Sărat – Focșani este întrerupt aproape de limita cu județul Vrancea, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule”, transmite Infotrafic.

UPDATE 1! Potrivit martorilor, la locul accidentului au ajuns la mulți cetățeni din Solobizia Bradului, care au încurcat ancheta polițiștilor. Prin urmare, jandarmii au intervenit pentru ca polițiștii să poată face măsurători în liniște. 
Mașina condusă de vrâncean este înmatriculată în județul Vaslui. În prezent, nu se știe care este starea acestuia. 

UPDATE 2! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în județul Buzău, traficul rutier pe DN2 (E85) Râmnicu Sărat – Focșani a fost reluat. Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, circulația a fost întreruptă aproape de limita cu județul Vrancea.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?