Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Un tânăr din Panciu s-a automutilat în încercarea de a se sinucide


O femeie de 61 de ani a avut nevoie de îngrijirile personalului medical de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani după ce a fost lovită în zona feței, a abdomenului și a spatelui. „C.P., femeie de 61 de ani, din Focșani, a fost adusă cu traumatism cranian facial prin agresiune, contuzie toracică abdominală și de coloană dorso-lombară. Pacienta nu este internată”, se precizează în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani.
    Un tânăr a ajuns la spital lovit în zona feței și cu nasul rupt. „P.P.D., bărbat de 20 de ani din Focșani, a fost adus cu traumatism cranio-facial prin agresiune, traumatism piramidă nazală, contuzie mână dreaptă. Nu se internează”.
    De asemenea, un bărbat de 51 de ani a ajuns la UPU cu lovituri în zona umărului. „L.D., bărbat de 51 de ani din Bătinești, a fost adus cu traumatism umăr stâng prin agresiune. Pacientul nu se internează”
    Un bătrân a căzut din căruță și se află internat în secția Chirurgie cu numeroase contuzii în zona capului și cu câteva coaste rupte. „A.A., bărbat de 79 de ani din Dumbrăveni, policontuzionat prin cădere din căruță traumatism cranio-cerebral deschis, traumatism toracic cu fractură arc costal CV-CVI. Internat chirurgie”
    Un tânăr de 30 de ani s-a automutilat în încercarea de a se sinucide. „C.C., bărbat de 30 de ani din Panciu a fost adus cu contuzie coapsă stângă, pumn drept, tentativă de suicid, plăgi tăiate antebraț stâng- automutilare. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Un tânăr din Chiojdeni a refuzat să fie internat, deși primise numeroase lovituri în timpul unei bătăi. „O.L.S., bărbat de 20 de ani din Chiojdeni, a fost adus cu contuzie police drept, traumatism cranian închis cu escoriație sprâncenară dreaptă prin agresiune. Refuză internarea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?