Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Bătrân bătut crunt, internat la Chirurgie. Doi tineri consumatori de substanțe interzise au ajuns la Urgențe


Un bărbat din Gura Caliței a fost internat în secția Chirurgie a Spitalului Județean, după ce a fost bătut grav în urmă cu trei zile. „Èš.F., bărbat de 74 de ani din Gura Caliței, este adus cu politraumatism prin agresiune veche de 3 zile, contuzie toracică, fracturi costale C8-C9 drept și C7 stâng, contuzie forte ambele coapse cu echimoze. Internat chirurgie”, se precizează în buletinul de presă al Spitalului Județean de „Urgență Sfântul Pantelimon” Focșani.
    O tânără de 24 de ani din Jariștea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean cu traumatisme în zona feței și a gurii, în urma unei bătăi. „G.M., femeie în vârstă de 24 de ani din Jariștea, contuzie cranio-facială cu fractură coronară, contuzie toracică minoră prin agresiune. Nu se internează”.
    Un tânăr de 28 de ani din județul Constanța, cu antecedente în consumul de substanțe interzise, a ajuns la Spitalul Județean Focșani după ce a înghițit mai multe medicamente. „S.M., bărbat de 28 de ani din Mamaia-Constanța, ingestie voluntară medicamentoasă. Antecedente de ingestie cu substanțe interzise în urmă cu mai mulți ani. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    De asemenea, un tânăr de 23 de ani din Focșani a ajuns la spital în urma consumului de substanțe interzise, dar a refuzat să fie internat. „I.D.Ș., bărbat de 23 de ani din Focșani, status post consum substanțe interzise. Refuză internarea”.
    Un bărbat de 31 de ani din Vulturu a fost implicat într-un accident rutier și a ajuns la spital cu lovituri la cap și la coloana vertebrală. „O.M.C., bărbat de 31 de ani din Vulturu, contuzie coloană cervicală și craniană prin accident rutier. Refuză internarea”
    Un bărbat de 40 de ani din Popești a ajuns la UPU cu răni în zona capului căpătate în timpul unei agresiuni și se află internat în secția Chirurgie. „C.N., bărbat în vârstă de 40 de ani din Popești, traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă contuză parietală prin agresiune. Internat chirurgie”
    Un tânăr de 23 de ani din Focșani a ajuns la UPU lovit la cap și la față, dar a refuzat internarea. „T.I., bărbat de 23 de ani din Focșani, a fost adus cu traumatism cranio-facial prin agresiune. Refuză consultul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?