Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Încă 20 de profesori admiși la concursul pentru funcțiile de directori. Candidatul de la Clubul de Gimnastică, respins


Încă 20 de candidați la funcțiile de directori și directori adjuncți de școli din județ au fost declarați admiși în urma susținerii probelor de evaluare a CV-ului și de interviu. Un singur candidat a fost respins, respectiv Florin Roșioru, care a candidat pentru funcția de director la Clubul Sportiv de Gimnastică Focșani. Acesta nu a obținut punctajul minim necesar pentru a fi declarat admis la proba scrisă, respectiv la testul grilă cu întrebări despre măgari, mănuși și șosete. De asemenea, cei doi candidați pentru funcția de director la Școala Gimnazială nr. 2 Bordeasca Veche sunt în curs de evaluare, iar șase candidați de la Tîmboiești, Nereju Mic, Nereju și Garoafa nu au fost evaluați deoarece nu s-au prezentat toți membrii comisiei de concurs.
Astfel, au fost declarați „admis” Remus Paraschiv de la Colegiul Tehnic Valeriu D Cotea din Focșani, Camelia Vlad de la Grădinița cu program prelungit nr. 1 Focșani, Adrieana Soare de la Grădinița cu program prelungit nr. 23 Focșani, Vasilica Isac de la Grădinița cu program prelungit nr. 2 Focșani, Viorica Pristavu de la Grădinița cu program prelungit nr. 13 Focșani, Fănica Bud și Liliana Sandu de la Grădinița cu program prelungit nr. 17 Focșani, Daniela Sîrghie de la Colegiul Național Cuza Focșani, toate aceste cadre didactice candidând pentru funcția de director.
De asemenea, pentru funcțiile de directori adjuncți au candidați și au fost declarați admiși următorii profesori: Teodora Bentz și Iulia Alina Cucu de la Colegiul Național Cuza, Svetlana Baciu, Dana Iulia Drusan și Marius Silviu Măciucă de la Liceul Pedagogic Spiru Haret. La acest liceu, Felicia Panaite a candidat pentru funcția de director și a fost admisă. De la Școala Postliceală Sanitară Hippocrate Focșani a fost admisă Cristina-Mirela Nedelcu pentru funcția de director, iar de la Școala Alexandru Vlahuță Valy Èšigănuș. Au fost admiși profesorii Gabriel Mihail Danielescu pentru funcția de director al Colegiului Tehnic Edmond Niculau, iar pentru cea de adjunct Sorin-Marian Roșioru.
Rezultatele finale ale candidaților evaluați ieri AICI.

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?