Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

ISU angajează polițiști la Serviciul Logistic și la Biroul Resurse Umane


Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea a scos la concurs două posturi. Primul este de Șef serviciu II la Serviciul Logistic, prevăzut cu gradul de colonel, cu încadrare din sursă internă din rândul ofițerilor/ofițerilor de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit anunțului postat pe site-ul ISU, gradul minim necesar ocupării postului este de sublocotenent sau echivalent, iar studiile trebuie să fie de lungă durată sau de licență militare ori civile, în unul dintre domeniile: Ingineria autovehiculelor; Ingineria transporturilor; Inginerie civilă; Ingineria instalațiilor; Inginerie mecanică; Inginerie industrială; Inginerie electrică; Inginerie aerospațială; Åžtiințe inginerești aplicate; Inginerie și management; Inginerie genistică; Mecatronică și robotică; Inginerie de
armament rachete și muniții; Administrarea afacerilor; Economie; Management; Marketing; sau Specializarea studiilor universitare: Logistică,  Management economico financiar. Vechimea în muncă trebuie să fie de 5 ani, iar în MAI de 3 ani. 
„Cererile de înscriere la concurs, CV-ul, copia actului de identitate și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare vor fi depuse personal de către candidați la sediul Inspectorului pentru Situații de Urgență «Anghel Saligny» al județului Vrancea, până la data de 16.11.2016, ora 16.00 (data și ora limită a înregistrării) în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00. Prin depunerea cererii de înscriere, candidatul își exprimă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în condițiile prevăzute de Legea nr. 677/ 2001. Dosarele de recrutare, în volum complet, se vor depune personal la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectorului pentru Situații de Urgență «Anghel Saligny» al județului Vrancea, până cel târziu la data de 24.11.2016, ora 16.00 în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00”, se arată pe site-ul ISU Vrancea. 
De asemenea, ISU organizează concurs de recrutare din sursă internă, tot din rândul ofițerilor/ofițerilor de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru ocuparea postului de Åžef birou I, prevăzut cu gradul de colonel, în cadrul Biroului Resurse Umane. „II. Cerințele specifice ale postului sunt: a) categoria de personal ce poate ocupa postul: ofițer; b) gradul minim necesar ocupării postului : sublocotenent (echivalent); pregătirea de bază: Studii superioare de lungă durată sau studii universitare de licență, militare sau civile, în unul din domeniile fundamentale „Åžtiințe inginerești”, „Åžtiințe sociale” sau domeniile de ierarhizare „filologie”, „filosofie” și istorie. c) vechimea în muncă/din care în Ministerul Afacerilor Interne: 3 ani / 2 ani. d) autorizații speciale pentru exercitarea atribuțiilor : – autorizație de acces la informații clasificate, nivel secret. e) Vechime în specialitatea structurii / studiilor: 2 ani/ 2 ani”, se arată pe site-ul ISU.
Concursul se va desfășura la sediul ISU Vrancea și va consta în susținerea unui interviu structurat pe probleme profesionale. „Interviul pe subiecte profesionale va fi înregistrat prin grija compartimentului Comunicații și Tehnologia Informațiilor. Cererile de înscriere la concurs, CV-ul, copia actului de identitate și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare vor fi depuse personal de către candidați la sediul Inspectorului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea, până la data de 16.11.2016, ora 16.00 (data și ora limită a înregistrării) în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00. (…) Dosarele de recrutare, în volum complet, se vor depune personal la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectorului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea, până cel târziu la data de 24.11.2016, ora 16.00 în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00″
, se mai arată în anunțul privind organizarea concursului.
 
    Anunțurile de concurs pentru Șef serviciu II la Serviciul Logistic AICI și Åžef birou I în cadrul Biroului Resurse Umane AICI.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?