Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Omenia poate face minuni pentru Monica, mama bolnavă de cancer a unui băiețel cu Sindrom Down!


Monicăi Chiriac, de 43 de ani, din Odobești, mama bolnavă de cancer a unui băiețel care s-a născut cu sindrom Down, îi mai sunt necesari 9000 de euro pentru a achita integral tratamentul pe care urmează să-l facă, la finele acestei luni, într-o clinică din Germania. Campaniei „Monitorului de Vrancea” i s-au alăturat foarte mulți vrânceni și nu numai, precum și oameni din străinătate. De asemenea, campaniei noastre i s-a alăturat Complexul „Green Garden” Odobești, în colaborare cu Asociația TCN Support și lanțul de magazine PACO, care au demarat încă o campanie de ajutorare a Monicăi. Astfel, oricine dorește poate face donații și în urnele amenajate la casieriile  magazinelor Paco, precum și la recepția Hotelului Green Garden” din Odobești. 
„Să-l ajuți pe cel aflat în nevoie e singura modalitate să-ți dovedești că ești, întâi de toate, OM… Un OM bun, căruia-i pasă de durerea altuia, care întinde mâna celui ce are nevoie de sprijin! Urmare a articolului publicat în «Monitorul de Vrancea», Green Garden, în colaborare cu Asociația TCN Support și lanțul de magazine PACO, lansează o campanie de ajutorare a unei familii din Odobești cu care vă rugăm să fiți solidari. În afară de conturile anunțate în Monitorul, atât la recepția hotelului, cât și la casieriile magazinelor PACO se pot efectua donații pentru acest apel umanitar. Nu-i putem dărui sănătate Monicăi, dar o putem ajuta să beneficieze de tratamentele necesare”, este mesajul organizatorilor campaniei.
    Despre povestea Monicăi, cotidianul nostru a relatat pe larg, aceasta putând fi recitită accesând linkul:  http://bit.ly/2f5RaxV   
    Suferința Monicăi Chiriac, provocată de cancer, și îndârjirea cu care luptă pentru a învinge pentru a doua oară această boală, numai ca să poată rămâne alături de fiul ei, a impresionat foarte mulți oameni care i-au aflat povestea și care i-au sărit până acum în ajutor, donând fiecare atât cât a putut. Astfel, Monica a putut plăti jumătate din cei 18.000 de euro cât costă tratamentul pe care îl va începe la o clinică în Germania, pe 28 noiembrie a.c., dată la care este deja programată. Totuși, până atunci ea trebuie să achite și cealaltă jumătate, adică încă 9000 de euro, bani pe care nu-i poate strânge altfel decât prin omenia fiecăruia dintre noi. Orice donație, cât de mică, înseamnă pentru Monica încă un pas spre vindecare! Iar donații se pot face, așa cum am arătat mai sus, atât la casieriile magazinelor Paco, la recepția Hotelului „Green Garden” Odobești, cât și în conturile deschise pe numele Chiriac Monica Luminițaa Banca Transilvania, Agenția Odobești, astfel: în Lei RO62BTRLRONCRT0369401701; în Euro RO12BTRLEURCRT0369401701; în Lire sterline RO67BTRLGBPCRT0369401701. Cod SWIFT: BTRLRO22. De asemenea, Monica poate fi contactată direct la numărul de telefon 0753.110.032.
    Orice donație, indiferent de sumă, contează! Orice donație îi aduce încredere și speranță Monicăi, că viitorul va fi alături de fiul său!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?