Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

„Bătaie“ pe locuri la Centrul de excelenţă la informatică şi matematică de la Școala Ştefan cel Mare


Åžcoala Gimnazială „Åžtefan cel Mare” din Focșani a găzduit, la finele săptămânii trecute, deschiderea centrului de pregătire a elevilor de gimnaziu capabili de performanță la matematică și informatică. Conform datelor furnizate de Cornelia Neacșu, inspector școlar de informatică, momentul de debut a evenimentului a avut loc la ora 10.00, după care la ora 10.30 elevii au intrat în săli pentru susținerea probei. Între 11.00 și 12.00 a fost testarea la matematică pentru elevii de clasa a V-a care au optat pentru disciplina matematică și testarea la informatică pentru elevii care au optat numai pentru disciplina informatică.

 În intervalul 12.00-13.00 s-a desfășurat testarea la informatică pentru elevii de clasa a V-a care au optat atât pentru disciplina matematică cât și pentru disciplina informatică.
În intervalul 13.00-15.30 a avut loc evaluarea lucrărilor, iar în intervalul orar 16.00-17.00 au fost afișate rezultatele la centrul de concurs de la Åžcoala Gimnazială „Åžtefan cel Mare” și pe site-ul ISJ Vrancea. Anul acesta au concurat 153 de elevi pentru disciplina matematică, iar 95 pentru informatică. Pentru că locurile sunt limitate, au fost selectați câte 30 de elevi la matematică și 50 de elevi la informatică.
La deschiere au participat Daniela Marchitan, inspector școlar general adjunct, profesorii Marilena Oprea, Cornelia Neacșu, Gabriela Gherman, dar și cadrele didactice care vor preda la centrul de excelență, respectiv: Liliana Neșu, Genovica Vulpoiu, Titi Purdel, Liliana Colin, Mihaela Diaconu și Maria Pătrașcu.

Lista elevilor admiși la centrul de excelență pe https://excelentamateinfo.wordpress.com

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?