Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Miting în Piața Unirii din Focșani împotriva violenței asupra copiilor


Iuliana Miron (FOTO), femeia care a avut curajul să o reclame la Protecția Copilului și la Inspectoratul Școlar pe educatoarea din Vrîncioaia care și-a agresat și jignit elevii, va organiza un miting împotriva violenței asupra copiilor. Evenimentul va avea loc duminică, în Piața Unirii din Focșani, în intervalul orar 11.00-13.00.
Femeia a fost ieri la Primăria Focșani, de unde a primit aprobare pentru organizarea mitigului. Ea spune că în funcție de numărul de participanți, ar putea fi organizat și un marș, pe ruta fostul Tribunal Vrancea – Centru – Piața Unirii. „Astăzi (vineri-n.r.) am fost în ședință la Primăria Focșani și a fost aprobată cererea pentru organizarea unui miting, duminică, între orele 11.00-13.00, împotriva violenței asupra copiilor, atât acasă, cât și în societate, dar în special la școală. Eu sunt împotriva oricărui timp de violență, în general, și asupra copiilor, în special. Mitingul va avea loc în Piața Unirii din Focșani și în funcție de numărul de participanți, vom organiza și un marș, de la fostul Tribunal, la Poștă și apoi spre Piața Unirii”, ne-a precizat Iuliana Miron. 
Reamintim că educatoarea Mihaiela Ciornea, din satul Poiana, comuna Vrîncioaia, s-a ales cu dosar penal după s-a aflat că își bate și jignește elevii în timpul orelor. Monitorul de Vrancea a prezentat în premieră filmul respectiv, care a fost făcut chiar de Iuliana Miron. Deși niciunul dintre copiii agresați nu este al său, femeia a avut curaj să reclame abuzurile educatoarei.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?