Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Un bărbat, acuzat că a întreținut relații sexuale cu fiica de 14 ani a concubinei, spune că a fost bătut de un polițist din Gugești


Un bărbat de 66 de ani din Chiojdeni a reclamat faptul că ar fi fost bătut de un polițist de la Postul de Poliție din Gugești, în fața postului de poliție de la Chiojdeni. Printr-un mesaj pe pagina de facebook a cotidianului nostru, o rudă a bărbatului ne-a trimis și o poză în care acesta apare cu fața plină de sânge. Am mers la Chiojdeni pentru a vedea la fața locului despre ce este vorba și am constatat că bărbatul este una și aceeași persoană cu cel care în luna iunie a acestui an a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu fiica de 14 ani a concubinei sale. La data respectivă, fosta concubină l-a acuzat că în toată perioada în care cei doi au avut o relație, acesta a întreținut raporturi sexuale și cu fiica sa, o minoră de doar 14 ani. „La data de 08.06.2016 polițiștii din Chiojdeni au fost sesizați de către o femeie din comună despre faptul că fiica ei, în vârstă de 14 ani, a întreținut relații sexuale cu concubinul ei, în vârstă de 66 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, se arăta în buletinul de presă din acea perioadă emis de Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.
    În urmă cu câteva zile, când am stat de vorbă cu bărbatul, acesta nu avea însă răni pe față, deși în fotografie apărea plin de sânge. „Eu sunt cel care a spus că m-au bătut polițiștii și chiar așa a fost, dar nu m-au bătut acum, ci în luna iunie, chiar în postul de poliție. După ce m-am despărțit de fosta mea concubină, s-a dus la poliție și a spus că eu m-am culcat cu fata ei, dar nu este adevărat”, ne-a spus bărbatul.
    Cum era normal, am obținut și un punct de vedere al polițiștilor. „Bărbatul de 66 de ani din Chiojdeni are un dosar penal pentru raport sexual cu un minor. Mama fetei și fata de 14 ani au depus plângere. În momentul audierilor, bărbatul a apărut la Postul de Poliție și a vrut să o lovească pe femeia care i-a fost concubină. Organele de poliție l-au invitat în clădire, iar bărbatul s-a calmat. Totodată, a fost sancționat contravențional pentru tulburarea liniștii și ordinii publice la data de 8 iunie 2016. Până la momentul de față nu s-a depus nici o plângere”, ne-a precizat agent principal Lidia Brașoveanu, de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.
La momentul acuzațiilor că ar fi întreținut relații sexuale cu fiica minoră a concubinei, primarul din Chiojdeni spunea că mama fetei, împreună cu aceasta și cu încă un copil, mai mic, ar fi fost adunați de pe drumuri de cel reclamat. Ei ar fi ajuns în localitatea Chiojdeni tocmai din comuna Cudalbi, județul Galați. Vrânceanul i-ar fi primit în locuința sa și le-ar fi întins o mână de ajutor. Mai mult decât atât, le-ar fi construit cu banii lui o căsuță, în schimbul ajutorului acordat de femeie prin curte și casă. Minora de 14 ani era elevă la școala din localitate, dar cum nu prea dădea pe la școală, acumulase mai multe absențe. Bătrânul i-ar fi explicat fetei că fără carte nu face nimic, iar mama, de nervi, s-ar fi decis să-l reclame la poliție că i-a violat copila, susținea primarul Șerban Pîrlogea. „Cel care este reclamat este un om de bază în comuna noastră, nu cred că ar fi putut face el așa ceva. Femeia căreia i-a întins o mână de ajutor și a adunat-o de pe stradă pe ea și copiii ei s-a răzbunat pe el pentru că i-a certat fata că lipsește de la școală. Omul ăsta este nevinovat”, a dat asigurări în iunie, primarul comunei Chiojdeni, Șerban Pârlogea.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?