Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Polițiștii au întocmit dosare penale pe numele mai multor șoferi


Polițiștii de la rutieră au întocmit mai multe dosare penale pe numele șoferilor care au încălcat legea. Șoferii care s-au ales cu dosar penal sunt din Focșani, Păunești, Milcovul și Nereju.   
Mai mulți dintre șoferi au fost sancționați deoarece au condus sub influența băuturilor alcoolice:
„- La data de 22 octombrie a.c., ora 10.25, polițiștii rutieri au depistat pe DN 2 E85, în localitatea Garoafa, un bărbat de 52 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
        – La data de 23 octombrie a.c., ora 19.30, pe DJ 205H în comuna Păunești, un bărbat de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza carosabilului umed a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanț. Conducătorul se afla singur în autoturism și nu a suferit vătămări corporale. Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.
         – La data de 23 octombrie a.c., ora 08.45, pe DN2 E85, în comuna  Dumbrăveni, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 62 ani, din comuna Milcovul, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.
Cu dosar penal s-au ales și șoferii care au condus autovehicule pe drumurile publice deși nu aveau permise de conducere. Unul dintre conducători se afla la volanul unei mașini care avea numere de înmatriculare false:
          „- La data de 22 octombrie a.c., orele 17.15, polițiștii rutieri au depistat pe DJ 205D Nereju, un bărbat de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă, fără să dețină permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus. În cauză a fost întocmit dosar penal.
          – La data de 23 octombrie a.c., orele 00.40, pe DC 206 Nereju, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația provizorie de circulație expirată și fără să dețină permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
          – La data de 22 octombrie a.c., orele 17.00, pe DJ 205 Nereju, un bărbat de 37 ani, din localitate, a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autocamion, având aplicate numere false de înmatriculare. În cauză s-a întocmit dosar penal”, se mai arată în același buletin de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?