Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Trei jocuri de seniori în Focșani: volei, fotbal, handbal!


Trei formații de seniori, toate, ale CSM Focșani 2007 vor avea, astăzi, 22 octombrie, jocuri pe teren propriu!
La ora 12.15, după terminarea meciului handbalistelor junioare ale LPS Focșani, vor intra pe parchetul Polivalentei voleibalistele senioare care vor debuta în noua ediție de campionat în compania CSȘ 1 Momentos Constanța. Oaspetele sunt junioare, cu o prestație foarte bună în Campionatul Național, înscrise și la senioare. Formația focșăneană a pregătit momentul de debut în noua ediție a campionatului Diviziei A2 cu o partidă tot cu o echipă de junioare, cele de la Buzău, care a avut loc joi seara în Sala Polivalentă. Din formula da bază de anul trecut nu mai fac parte Adina Samoilă-Sava, Daria Goriaeva, Andreea Matei și Andreea Buzilă. A revenit după o accidentare care a ținut-o multă vreme în afara activității competiționale Ana Maria Cimpoeșu și au venit două foste jucătoare ale Galațiului – Bianca Rusu și Livia Lupoaie. Din lot fac parte și șase junioare care se vor pregăti cu senioarele, cu perspectiva de a fi și folosite în meciuri amicale sau oficiale.   

De la ora 14.00, pe stadionul Milcovul, fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 vor începe meciul din etapa a opta a Superligii Altdorf Tehnik, în compania Tractorului Nănești. Pentru jucătorii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma va fi un foarte bun prilej să arate că au învățat din erorile de finalizare din întâlnirea de sâmbăta trecută de la Odobești. Și că pot valorifica într-o rată de eficiență cel puțin bună munca de construcție începută din propriul careu și dusă până în careul adversarilor!
De la ora 16.00, în Sala Polivalentă, va fi spectacolul de gală susținut de handbaliștii de la CSM Focșani 2007 și HC Dobrogea Sud Constanța. Focșănenii nu au probleme mari de lot, joi seara aproape toți jucătorii antrenându-se normal, cu excepția lui Răzvan Răpciugă – dureri de spate și Petrică Vasilache, încă în refacere după operația de la genunchi. În refacere este în continuare și Adrian Băluț, care s-a antrenat, însă alături de colegii săi!
    La CSM Focșani 2007 va fi o revenire foarte importantă: pe banca tehnică se va afla profesorul Viorel Ciubotaru care și-a încheiat cele cinci etape de suspendare date de Comisia de Disciplină a FRH. Este un atu esențial în încercarea handbaliștilor Focșaniului de a câștiga meciul cu extrem de puternica echipă a HC Dobrogea Sud!   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?