Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Cross-ul Armatei, organizat de Școala Pufești


Luni, 24 octombrie 2016, începând cu ora 12, vom organiza ediția a II-a a Cross-ului Armatei – Ilie ROȘU, cu participarea maratoniștilor Ilie ROȘU și Nicolae SOARE. Impactul manifestării de anul trecut a fost unul de nivel național (interviu la Radio Iași) și internațional – prin publicarea unei știri în ziarul Emigrantul ce apare în Italia. Promovarea la nivelul județului Vrancea s-a realizat prin bunăvoința mass mediei județene și pe această cale transmitem tuturor deosebitele noastre mulțumiri.
    Cei doi invitați sunt modele pentru elevii noștri, caractere deosebite și patrioți adevărați. Ilie ROȘU a alergat 155 de maratoane naționale și internaționale, toate cu steagul României, iar Nicolae SOARE a fost singurul român ce a alergat în proba de maraton la Olimpiada de la Rio de Janeiro.
    La evenimentul de luni vor participa și militari ai Brigăzii 8 LAROM, conduși de generalul dr. Adrian Stroea. Prin această manifestare sportivă și prin invitații ce ne vor onora cu prezența, dorim să promovăm mișcarea sub orice formă.
    Mai multe amănunte AICI.

                                Prof.dr. Nicolae Damian,                      
                           director Școala Gimnazială Pufești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?