Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO : Crucea Roșie Vrancea, participantă la Gala Vodafone România


Fundația Vodafone România a organizat miercuri, 19 octombrie, sub deviza „E normal să facem bine”, „Gala Fundației Vodafone – 18 ani de fapte bune”, ce a avut loc la Hotel Radisson Blu din capitală. La eveniment au participat reprezentanți ai ONG-urilor partenere, printre care și cei ai Filialei de Cruce Roșie Vrancea și  ai Asociației „Maria Francesca” Vârteșcoiu, donatori și voluntari ai Fundației, reprezentanți ai mediului de afaceri din România și membri ai Board-ului Fundației Vodafone, printre care Ravinder Takkar, CEO și președinte al Vodafone România, Angela Galeța, director al Fundației din 2012, Markus Lause și Valeriu Nistor, directori Enterprise Bussines Unit Vodafone România, Ana Alexe, director Custumer Operations, Condelina Kilkidis, membru, și Irina-Margareta Nistor, președinte onorific. De asemenea, la eveniment au participat și persoanlități publice printre care și Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul de Interne și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.
    Evenimentul a fost prilejuit de aniversarea a 18 ani de existență a Fundației Vodafone România, prima fundație corporativă din România, care a fost alături de comunitate și societatea civilă din 1998. „Când m-am alăturat consiliului director al Fundației, asta mi-am dorit: să facem o normalitate din altruism. Să fie normal să facem bine. Nu știam că acest normal nu vine de la sine. Vine doar dacă noi putem să-i încurajăm pe oameni să facă bine și, mai ales, dacă le recunoaștem eforturile. De multe ori, partenerii noștri se luptă nu doar cu situațiile grave – boli, sărăcie, lipsa accesului la educație și la servicii de sănătate – ci și cu mentalitățile celor din jurul lor: lipsa de încredere în oameni, de colaborare, de responsabilitate comună pentru lucrurile care privesc întreaga comunitate. Așa că sprijinul nostru le dă încredere că misiunea în care cred e bună, le dă curaj să le ceară vecinilor să-i ajute, le dă puterea să ducă la capăt ce au început. Și prin propriul exemplu devin modele pentru cei din jur și le dau mai departe încrederea că merită să lupți pentru lucrurile în care crezi. Acest lucru se traduce în noua normalitate pe care începem să o vedem în comunitățile în care lucrăm, în care a face bine este a doua natură”, a fost mesajul Irinei-Margareta Nistor, președintele onorific al Fundației Vodafone România, transmis în cadrul Raportului anual 2015.
        În cadrul Galei au fost premiate cinci dintre proiectele derulate de diverse ONG-uri din România pe parcursului anului trecut, cu sprijinul Fundației Vodafone, câte unul pentru fiecare din cele cinci domenii: educație, sănătate, voluntariat și servicii sociale. „În cei 18 ani de experiență, am putut să vedem care sunt cele mai acute nevoi ale comunităților din România și la care dintre ele putem noi să răspundem cu resursele pe care le avem. De aceea, lucrăm în aceste domenii, unde știm că este nevoie de noi”, se arată în Raportul pe 2015 al Fundației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?