Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Artista Miruna Teodora Anicăi Ifrim, de 5 ani, premiată la festivalul „Constelația Necunoscută“


Pănceanca Miruna Teodora Anicăi Ifrim a câștigat Trofeul Secțiunii Interpretare în cadrul Festivalului – Concurs de Muzică Ușoară „Constelația Necunoscută”, ediția XLVI. Miruna Teodora, în vârstă de 5 ani, este din Panciu și a câștigat Trofeul Secțiunii Interpretare – Categoria de vârstă 4-6 ani. Evenimentul s-a desfășurat în zilele de 15 și 16 octombrie la Casa de Cultură „Constantin Tănase” din Vaslui și au participat peste 150 de interpreți și grupuri vocale din România, Republica Moldova și Bulgaria. Președintele juriului a fost Tudor Turcu, câștigătorul ediției 2012 a X Factor. Fetița din Panciu, pregătită de profesoara Mirela Paula Georgescu, de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza”, a interpretat în concurs melodia „Stea printre stele, mama mea”, aparținând compozitorului și textierului Claudiu Bulete.
La același festival, Miruna Teodora Anicăi Ifrim a primit și Premiul Special acordat de Radio Iași, precum și invitația de a participa la Festivalul „Bled Golden Microphone”, ce se va desfășura la Bled, în Slovenia, în perioada 18-23 iulie 2017.
Deși are numai 5 ani, Miruna Teodora este deja laureata mai multor concursuri de muzică ușoară din țară. Printre cele mai importante premii obținute de ea se numără: Trofeul Festivalului „Magia Muzicii” – Focșani 2016, Premiul I la Festivalul – Concurs de Muzică Ușoară Românească „Florile Dragostei” – Focșani 2016, Premiul I la Festivalul Internațional de Muzică „Liga Campionilor” – Mamaia 2016, Premiul I la Festivalul Național de Muzică pentru Copii „Viva Allegria” – Piatra Neamț 2016 și Premiul II la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineret „Mihaela Runceanu – Pentru voi, muguri noi!” Buzău 2016.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?