Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal județean – Două echipe neînvinse după trei etape!


Nouă formații s-au înscris în Liga a V-a completând un tablou al fotbalului județean ce cuprinde 21 de grupări. Unor echipe cu vechime respectabilă în primul și al doilea nivel fotbalistic vrâncean li s-a adăugat o noutate – Sportul Ciorăști și o revenire după o scurtă pauză, Săgeata Biliești. La Ciorăști a fost mai întâi baza sportivă care a produs și echipa iar la Biliești numele, și el în reluare, este de pe vremea copilăriei actualului promotor al formației ca și al autorului acestui articol,  pe când echipa comunei juca pe un teren amenajat de elevii școlii pe locul unei foste livezi în centrul satului.
După trei etape Liga a V-a are două formații neînvinse – veterana AS Unirea Mulcovul și foarte tânăra Sportul Ciorăști care și conduc în clasament în această ordine. Le urmează foste echipe de Superligă – AS Suraia, Podgoria Cotești, Flacăra Urechești, FC Panciu – retrasă din Liga a III-a, și echipe harnice, dar fără mari pretenții, cum sunt Trotușul Ruginești, Gloria Răcoasa, Săgeata Biliesti, ultimele două, fără vreun punct!
În etapa a IV-a, vor avea loc partidele: 
Sâmbătă, 15 octombrie ora 16,00:
FC Panciu – AS Suraia, arbitrată de Radu Bratu, George Dumitru, Petrică Boghici; observator, Jan Oltianu.
Duminică, 16 octombrie, ora 11,00:   
Podgoria Cotești – Gloria Răcoasa, arbitrată de Daniel Cotea, Alexandru Abeaboeru, Alexandru Hortolomei; asistent, Ionuț Paraschiv;   
Săgeata Biliești – AS Unirea Milcovul, arbitrată de Mădălin Ivanciu, Gabi Carabă, Alexandru Vrabie; observator, Daniellete Iorga;
Flacăra Urechești – Sportul Ciorăști, arbitrată de Cosmin Milea, George Mardare, Ionuț Mocanu; observator, Adrian Martinescu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?