Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Accident de muncă la o societate de construcții din Focșani


Un bărbat de 43 de ani din Focșani a căzut de pe o schelă, în timp ce efectua niște lucrări de construcții, pentru societatea al cărui angajat este. ,,T.S., 43 de ani, din Focșani, este adus la Unitatea de Primiri Urgențe, cu diagnosticul de politraumatism prin cădere de la înălțime, fractură deschisă tip III/IV, treimea inferioară gambă dreaptă, accident de muncă. Pacientul este internat la secția de ortopedie”, a declarat Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Focșani.
    Bărbatul lucrează la o societate de construcții din Focșani și efectua o lucrare de exterior, când a căzut de pe o schelă de la o înălțime de 3 metri. ,,Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul”, ne-a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt la IPJ Vrancea. În urma evenimentului, poliția și ITM-ul vor efectua cercetări, pentru stabilirea exactă a condițiilor în care s-a produs accidentul de muncă.
    Un bărbat de 41 de ani din Mera, a fost implicat într-o agresiune, care l-a adus la Unitatea de Primiri Urgențe, cu numeroase lovituri, dar a refuzat să fie internat, după cum ne-a precizat Alina Cosma: ,,B.C. , de 41 de ani, din Mera, este adus la UPU în jurul orei 20:00, cu un traumatism membru superior, prin agresiune, traumatism de coloană lombară și contuzie toracică, dar refuză internarea”.
    Tot un bărbat, dar din Gugești, de 45 de ani, a încercat să se autoagreseze, după ce a exagerat cu băutura. ,,M.M. a fost adus la UPU, unde s-a constatat că pe fondul uzului nociv de alcool, prezenta agitație psiho-motorie, traumatism cranio cerebral cu plagă contuză vortex prin autoagresiune. Pacientul este internat la psihiatrie”, ne-a precizat Alina Cosma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?