Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Suplimentul Maraton Forte, căutat în continuare de medici


   Medicii din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Vrancea vor continua campania de depistare în farmaciile umane a suplimentului Maraton Forte.
   Potrivit șefului Biroului de siguranța alimentelor de origine non- animală din cadrul DSVSA, medicul Mariana Săvescu, până la această dată nu s-a reușit identificarea  produselor în farmacii. „Campania va continua întreaga săptămână, până când vom identifica toate produsele existente în județ. În paralel, se vor verifica și avizele pe care producătorul le are pentru a comercializa acest produs”, ne-a declarat medicul Mariana Săvescu, din cadrul DSVSA.
   Reaminitim că ieri a demarat o campanie de identificare și scoatere de la vânzare a produsului Maraton Forte, supliment alimentar pentru erecție, după ce s-a constatat că produsul conține o substanță care nu poate fi eliberată decât pe baza unei prescripții medicale. În prospect, producătorul a menționat că suplimentul este natural 100% și are în compoziție doar plante. Analizele au demonstrat însă contrariul, motiv pentru care s-a luat decizia de scoatere de pe piață.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?