Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Căminul pentru Persoane Vârstnice Focșani scoate la concurs un post de medic


Căminul pentru Persoane Vârstnice Focșani scoate la concurs un post de medic specialist de medicină de familie cu jumătate de normă. Înscrierile se fac la sediul unității, de pe trada Fraternității nr. 11, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunțului, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în „Viață Medicală”.
    Candidații trebuie să depună, în vederea înscrierii, la sediul Căminului, un dosar care să cuprindă următoarele documente: cererea în care se menționează postul pentru care dorește să concureze; copia de pe diploma de medic și adeverință/
certificat de confirmare în gradul profesional; copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs; dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una dintre sancțiunile prevăzute la art. 455 alin. (1) lit. e) sau f), la art. 541 alin. (1) lit. d) sau e), respectiv la art. 628 alin. (1) lit. d) sau e) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare; acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în anexa nr. 3 la ordin; cazierul judiciar; certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității pentru postul pentru care candidează; copia actului de identitate în termen de valabilitate.
    Potrivit comunicatului dat publicității, adeverința care atestă starea de sănătate trebuie să conțină, în clar, numărul, data, numele emitentului și calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății. „În cazul în care candidatul depune o declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, în cazul în care este declarat admis la selecția dosarelor, acesta are obligația de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfășurării primei probe a concursului. Copia actului de identitate, copiile documentelor de studii și carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea vor fi prezentate și în original în vederea verificării conformității copiilor cu acestea”, se arată în comunicat.
    Cei care doresc informații suplimentare le pot obține la sediul Căminului pentru Persoane Vârstnice Focșani din Focșani, strada Fraternității nr. 11, Compartiment financiar-contabilitate, telefon 0237.623.560 interior 203, persoană contact economist Nina Dumitru.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?