Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

INFOPOL


Evenimente rutiere
   
La data de 5 octombrie a.c., orele 12.25, pe DN 2 comuna Garoafa, o femeie de 48 ani, din localitate, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 5 octombrie a.c., orele 12.53, pe raza localității Bizighești un bărbat de 73 ani, din municipiul Bârlad, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță regulamentară în mers, față de auto din fața sa, și pentru a evita impactul cu acesta a intrat pe contrasens, unde s-a tamponat cu o autoutilitară. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 73 de ani, pasageră dreapta față în autoturism. 
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 5 octombrie a.c., orele 16.00, pe DN2, în localitatea Popești, un bărbat de 27 ani, din comuna Jirlău, județul Brăila, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și având aplicate numere false de înmatriculare. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandat pus în executare de polițiști

La data de 5 octombrie a.c., Judecătoria Focșani a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 33 ani, din comuna Sihlea, condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemnos. În baza mandatului, polițiștii din Sihlea au procedat la depunerea acestuia în Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani.   

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?