Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO : Fotbal juniori B: Doar două goluri, dintr-o suită de ocazii! LPS Focșani – ACS Dunărea Municipal Galați 2-0 (1-0)


Formația LPS Focșani: Mirică – Chiriac, Panaite, Dumitrașcu, Gurău (73 Pepene) – Pașalău – Milea (69 Bucșă), Sandu(59 Radu), Vlad (59 Răzvan), Bobu – Mustață (70 Marin). 

Juniorii B ai Focșaniului joacă și câștigă! Formația antrenată de profesorul Daniel Bănică a evoluat foarte șters, miercuri, la Brăila, unde a și pierdut, dar sâmbătă a fost stăpâna terenului mai mult de trei sferturi din meci! Ca și colegii lor mai mari, juniorii B joacă insistent pe benzile terenului, cu fotbaliști rapizi și cu tehnică bună, și reușesc să disloce apărarile adverse.
Așa s-a întâmplat și sâmbătă, pe Milcovul, în partida cu ACS Dunărea Municipal Galați, când focșănenii și-au creat o suită consistentă de situații din care ar fi putut înscrie dacă s-ar fi concentrat mai mult. Este adevărat că și portarul pe care antrenorul oaspeților l-a trimis în teren la 2-0 a avut multe parade salvatoare!
Primul gol al meciului a venit în minutul 24: Milea l-a lansat pe dreapta pe Chiriac, fundașul gazdelor a centrat și Vlad a înscris simplu: 1-0. Până la pauză, focșănenii au tocat apărarea gălățeană, fără, însă a mai trimite mingea în gol.
Imediat după reluare, Vali Bobu a sprintat încă o dată pe stânga, s-a eliberat de adversarul direct, a centrat și Chiriac a făcut 2-0! După încă un sfert de ora cu gazdele la cârma jocului, profesorul Daniel Bănică a început seria celor cinci schimbări iar mecanismul echipei nu a mai funcționat ca până atunci. Au apărut câteva desincronizări în axul central – dreapta al apărării, gălățenii au profitat, s-au apropiat periculos de poarta lui Mirică și au trimis o dată mingea în bară, la vinclu, după un șut frumos, cu boltă. Scorul a rămas 2-0, împreună cu senzația că a fost prea mic față de realitatea din teren!
În etapa următoare, duminică, 18 septembrie, formațiile LPS Focșani vor juca la Rîmnicu Sărat, cu echipele Liceului Teoretic Ștefan cel Mare.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?