Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Fotbal, juniori B – Joc slab și înfrângere la Brăila!


Formația LPS Focșani: Mirică – Milea, Panaite, Pepene (40 Dumitrașcu), Gurău –  Pașalău – Bucșă, Răzvan (80 Sandu), Radu (45 Vlad), Bobu (76 Cuciuc) – Mustață (74 Marin). 

Cei care nu au putut vedea – și ar fi vrut să vadă – întâlnirea din etapa a treia a Campionatului Național la juniorilor B dintre Dacia Unirea Brăila și LPS Focșani disputată ieri de la ora 14.00, nu au pierdut nimic! A fost o partidă între două formații care au jucat slab, nespectaculos, moale. Relevant în acest sens este faptul că oaspeții nu au șutat niciodată pe spațiul porții brăilenilor iar aceștia au înscris golul la singura lor minge trimisă pe spațiul porții lui Mirică. Era minutul 65, când în urma unei erori a lui Gurău, gazdele au centrat de pe stânga și a urmat golul care le-a adus victoria. Putea fi, totuși, 1-1 dacă Vlad nu rata singur avându-l în față doar pe portarul gazdelor.
În minutul 60, conducătorul apărării LPS Focșani, Panaite, a fost eliminat.
La juniori A, Dacia Unirea Brăila – LPS Focșani 3-1. Golul oaspeților a fost înscris de Salaoru.
Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 12.00, juniorii A și de la ora 14.00, juniorii B ai LPS Focșani vor întâlni, pe Milcovul, formațiile similare ale ACS Municipal Dunărea Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?