Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Doi candidați pentru postul de inspector școlar general adjunct


Doi profesori vrânceni și-au depus dosarele în vederea participării la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general adjunct. Este vorba de profesoara Marilena Oprea, care în prezent ocupă cu delegație funcția de inspector școlar general adjunct, și de profesorul adjudean Mihai Savin. Candidaturile au putut fi depuse până pe 4 septembrie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean.
Concursul va avea loc în perioada 19 septembrie – 5 octombrie, la sediul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Åžtiințifice. „Probele de concurs se vor desfășura în perioada 19 septembrie – 5 octombrie 2016 la sediul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Åžtiințifice. Metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelul de curriculum vitae, declarația pe proprie răspundere, fișele de evaluare a probelor, fișa postului și lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afișează atât la sediul Ministerului Educației și Cercetării Åžtiințifice, cât și la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea. Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0237214141, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00”, se arată într-un anunț dat publicității de reprezentanții ISJ.
Și-au putut depune dosarele cadrele didactice care îndeplinesc anumite condiții, printre care aceea de a fi membri ai corpului național de experți în managementul educațional, să fi avut calificativul „foarte bine” în ultimii 5 ani, să fie personal didactic titular cu o vechime în învățământul preuniversitar de cel puțin 8 ani, dintre care cel puțin 5 în ultimii 10 ani.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?