Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Posturi/ catedre vacante în unitățile de învățământ din Vrancea


Mai multe posturi didactice și catedre au fost declarate vacante/ rezervate, la data de 1 septembrie, la nivelul județului Vrancea. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, unele posturi pot fi ocupate dacă se realizează planul, altele sunt  rezervate unor directori sau directori adjuncți, ori titularul a intrat în concediu de creștere copil sau în concediu fără plată. Posturile vacante/ rezervate sunt atât la școli din mediul urban, cât și din mediul rural. 
Astfel, la Liceul Tehnologic G.G. Longinescu din Focșani și la Liceul Simion Mehedinți din Vidra sunt mai multe ore ce pot fi ocupate, asta dacă se realizează planul școlarizare. La Panciu, la Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza, sunt 9 ore rezervate directorului adjunct, iar la Școala Gimnazială Dumitru Pricop din Negrilești sunt 4 ore la biologie rezervate, titularul fiind în concediu de creștere copil. 
La Școala Gimnazială Anghel Saligny din Focșani sunt 12 ore la biologie rezevate directorului, la fel ca și 8 ore la aceeași materie la Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu din Odobești. La școala Ștefan cel Mare din Bîrsești sunt 7 ore de biologie rezervare, titularul fiind de la 1 septembrie în concediu de creștere copil, iar la Școala Gimnazială Nereju mic sunt 14 ore rezervate, titularul fiind în concediu fără plată. La școala Gimnazială Ploscuțeni sunt două posturi dublate la educație fizică și sport, acestea fiind vacante. 
Și la Clubul Sportiv Școlar de Gimnastică sunt disponibile 9 ore la gimnastică artistică, postul fiind vacant, iar la Clubul Sportiv Școlar Focșani sunt 18 ore la rugby, postul fiind de asemenea vacant. La Liceul Pedagogic Spiru Haret din Focșani sunt vacante 16 ore pentru metodist grad didactic I, dintre care 3 ore sunt pe practică. La Grădinița cu program prelungit nr. 17 Focșani este o catedră rezervată, titularul fiind prensionar revizuibil în luna octombrie, iar la Colegiul Tehnioc Valeriu D. Cotea din Focșani sunt 12 ore rezervate la fizică, titularul devenind între timp inspector școlar. 
Lista completă a posturilor/ catedrelor vacante/ rezervate la data de 1 septembrie AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?