Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Campioana olimpică Ana Maria Brânză vine astăzi la Focșani

Comunicat de Presă:
Simpozion internațional ”Premise științifice, inovație și creativitate în domeniul educației fizice și sportului” în Vrancea!
Invitată specială – campioana olimpică Ana Maria Brânză

Vineri, 3 noiembrie, va avea loc la Focșani Simpozionul Internațional „Premise științifice, inovație și creativitate în domeniul educației fizice și sportului”, parte a Proiectului Educațional „Vrancea în mișcare”, inițiat și desfășurat de Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea.

Evenimentul se va desfășura în sala de ședințe a Consiliului Județean Vrancea, începând cu ora 16:00, și va cuprinde trei secțiuni principale:
1. Demersuri științifice în domeniul educației fizice și sportului
2. Creativitate și inovație în sportul școlar de performanță
3. Perspective interdisciplinare pentru un stil de viață sănătos

Campioana olimpică, mondială și de cinci ori cea mai bună spadasină a lumii, Ana Maria Brânză, va fi prezentă la eveniment, la invitația Inspectoratului Școlar Județean Vrancea și a Asociației Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate lucrări de specialitate, elaborate atât de profesori de educație fizică și sport, cât și de cadre didactice de altă specialitate. La simpozion vor fi prezenți reprezentanți ai Ministerului Educației, profesori universitari de la Universitatea din București, Universitatea din Bacău și Universitatea de Vest din Timișoara. Gazdele simpozionului vor fi Consiliul Județean Vrancea, Inspectoratul Județean Vrancea și Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea.

Așteptăm participarea tuturor celor interesați de temele propuse și de dezvoltarea domeniului educației fizice și sportului în județul Vrancea.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vrancea

Sursa foto: https://frscrima.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?