Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO : Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – Antrenament cu public pentru focșăneni!


CSM Focșani 2007 – Dinamo Tătăranu 12-0 (4-0)
Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr – Dumitriu (60 Cătălin Ivanciu), Nistor (60 Negrea), Chivu, Grama – Negoescu (75 Toma) – Manu, Alexandru Duca, George Duca (60 Lăbunț) – Lupu, Remus Popa. A mai fost înscris pe foaia de joc Manuel Ivanciu.
Dinamo Tătăranu: Sabo – Băltărețu, Mușat, Grigore, Sandu, Marius Tatu, Jitianu, Stoica, Daniel Tatu, Nicu Toader, Dumitru.  Rezerve Boboc, Dragu, Anghel. 
Au marcat Negoescu – 2, Manu – 2, Lupu – 3, Remus Popa – 2, Dumitriu – 1, Alexandru Duca – 1, Toma – 1.
Focșănenii au mai trimis de trei ori mingea în bară și au ratat două penaltiuri! 
Au arbitrat Ionuț Grigore, la centru ajutat de asistenții Ionuț Salaoru și Cosmin Ignat. Observator de joc, Florin Tudosă. 
Meciul de debut în Superliga Altdorf Tehnik al noii echipe de fotbal seniori a Focșaniului de sâmbătă, 3 septembrie, a fost un antrenament cu public! A fost primul joc al formației pregătite de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma, care nu avuseseră de la trialul din 21 august până sâmbătă, vreun meci – nici amical, nici oficial! De aceea era de văzut în ce măsură cei doi antrenori reușiseră să articuleze o echipă din jucători ce urma să evolueze, unii, pe posturi pe care erau mai puțin obișnuiți. Adversarul era de valoare modesată, fără îndoială, însă testul nu avea cum să fie decât foarte util, măcar pentru configurarea unor relații de joc eficiente. Și mai era de văzut în ce măsură foarte tinerii Cătălin Ivanciu, Alexandru Duca, – din postura mijlocașului de construcție, ca și a lui Lăbunț, George Duca, Manu, Remus Popa, Negoescu, Negrea, se pot integra într-un mecanism funcțional alături de experimentații Lazăr, Dumitriu, Nistor, Chivu, chiar Grama. 
Așa cum au decurs lucrurile în partida cu Dinamo Tătăranu, CSM Focșani 2007 pare o formație ce-și poate asuma cu succes promovarea în Liga a treia la finalul actualei ediții a Superligii Altdorf Tehnik! Echipa s-a mișcat cu lejeritate, a ajuns ușor la poarta adversă, a finalizat după combinații reușite, a înscris de 12 ori, a mai risipit două lovituri de la 11 metri apărate de portarul de la Tătăranu. Apărarea nu a fost nici un moment sub presiune, dar atunci când dinamoviștii au fost în zona careului gazdelor, acțiunile lor au fost neutralizate fără probleme. Foarte important este că focșănenii nu s-au oprit atunci când era evident să scorul ia proporții, ci au atacat până la fluierul final, ultimul lor gol fiind marcat în minutul 85. 
O constatare ce se cere relavată: publicul focșănean avea nevoie de fotbal, dovadă fiind prezența a câtorva sute de spectatori în tribunele Milcovului, în condițiile în care informația privind reînființarea noii echipe a a Focșaniului este, încă, foarte proaspătă!
La meci a asistat și primarul Cristi Misăilă, inițiatorul proiectului de hotărâre prin care a fost reînființată echipa de fotbal seniori a Focșaniului. La finalul partidei cu Dinamo Tătăranu, primarul Cristi Misăilă s-a întreținut cu unii spectatori după care s-a întâlnit cu fotbaliștii!
Următorul joc al CSM Focșani 2007 va fi sâmbăta viitoare, la Slobozia Ciorăști, cu Voința. 
 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?