Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Atletism – Claudia Prisecaru, hotărâtă să câștige titlul național și Balcaniada la cros!


Multipla campioană a României la juniori, Claudia Prisecaru, specialistă în probele de 3000 m, 3000 m obstacole și 1500 m, care a terminat liceul, va rămâne la Focșani cu dublă legitimare CS Unirea – Clubul Atletic Drăgășani și nu va mai pleca așa cum intenționa cu ceva timp în urmă! La Focșani se va pregăti cu reputatul antrenor Fănel Iliescu, iar la lotul național, cu profesorul Cristian Orza, de la Drăgășani.
Ieri dimineață am întâlnit-o pe stadionul Milcovul, unde își făcea programul de antrenament, cu ritm susținut și, din timp în timp, cu ochii pe cronometru! Cu rigoare! Mi-a spus că este în programul pe care și l-a stabilit. Are două antrenamente pe zi, dimineața și seara. Nu pierde timpul pentru că și-a propus câteva obiective foarte  importante, dar nu legate de probele care au consacrat-o, ci de cros! „Mă pregătesc pentru concursurile de cros din perioada următoare. La 22 octombrie va fi campionatul național pe care vreau să-l câștig!”, îmi spune cu o hotărâre care nu lasă loc la vreo urmă de indoială!„Apoi, vreau să câștig Balcaniada de cros, după care voi participa la Campionatul European de cros din Italia! Toate în în acest an. Iar în sezonul de sală voi reveni la 3000 m și 1500 m. Înainte de a încheia vă rog să mai scrieți că mulțumesc domnului director Petrea Vîlcu și domnului Emil Crihană, administratorul Altdorf Tehnic pentru echipament și pentru masa!”
Marți, pe la 10.00, pe Milcovul, după ce am așteptat minute bune să facă o pauză între turele de alergare, am întâlnit o Claudia Prisecaru cu un tonus foarte bun, cu un program de performanță limpede, semn că marele său talent nu se lasă neîmplinit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?