Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO : Guns N’Roses, în formulă aproape completă, pe scena din Los Angeles


Legendara formație rock Guns N’ Roses, care efectuează mult-așteptatul turneu în formulă aproape completă, cu Slash și Duff McKagan din nou alături de Axl Rose, a susținut în 19 august un show de excepție, acasă, în Los Angeles. Invitat special a fost Steven Adler, cel care a făcut parte din formula de aur, potrivit Loudwire. Bateristul a urcat pe scenă alături de vechii săi colegi la concertul din cadrul turneului ”Not in This Lifetime…” și a interpretat piesele ‘Out Ta Get Me’ și ‘My Michelle’ de pe albumul ”Appetite for Destruction”, după cum informează și pe pagina de Facebook a trupei.
    Cu Adler din nou la baterie, Guns N’Roses a fost în formula de aur aproape completă deoarece din componența sa lipsește chitaristul Izzy Stradlin. Acesta nu a dorit să ia parte la reunirea grupului și se concentrează pe proiectul său muzical solo. Recent, într-un interviu acordat postului american WZLX, Slash a declarat că atmosfera din trupă este neașteptat de bună și că muzicienilor încă nu le vine să creadă că reunirea Guns N’Roses, despre care s-a speculat mult timp, este reală.  ”Cu toții am fost destul de siguri că acest lucru (reunirea — n.r.) nu avea să se întâmple niciodată, așa că suntem încă, într-un fel, uluiți”, a spus celebrul chitarist.

    Trupa va susține în 22 august, în San Diego, ultimul concert în America de Nord din cadrul actualului turneu ce a debutat în 1 aprilie. O nouă serie de apariții live va începe în America de Sud, în octombrie și noiembrie, urmând ca formația să aibă două show-uri în Japonia, în ianuarie, și cinci în Australia, în februarie, conform site-ului oficial. Totuși, potrivit managerului turneului, Dale ‘Opie’ Skjerseth, vor mai avea loc concerte pe tot parcursul anului 2017.
    Trupa Guns N’ Roses a fost formată în Los Angeles, în 1985, de Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan și Steven Adler, iar cele șase discuri de studio pe care le-a lansat s-au bucurat de un mare succes internațional, vânzându-se în peste 100 de milioane de exemplare. Formula de aur a Guns N’ Roses s-a destrămat treptat, din cauza neînțelegerilor dintre membrii ei, astfel încât pe ultimul album de studio, ”Chinese Democracy” (2008), Axl Rose a rămas singurul dintre fondatori. Cele mai cunoscute piese ale trupei sunt ”November Rain”, ”Don’t Cry”, ”Sweet Child O’Mine”, ”Patience”, ”Paradise City”, ”Welcome to the Jungle” și ”Civil War”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?