Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Ceafă de porc cu sos de caşcaval


Ingrediente:

500 g ceafă de porc
250 ml de smântână
100 g cașcaval
2-3 fire pătrunjel verde
ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se taie în felii, se presară cu sare și piper și se lasă puțin să stea, ca să se pătrundă cu arome, după care se prăjește în ulei încins. Când este gata, se așează într-un vas și se menține caldă. Cașcavalul se trece pe răzătoare, se amestecă pe urmă ușor cu smântâna, se potrivește de sare și piper și se toarnă sosul într-o tigaie cu puțin ulei. Se pune pe foc și se amestecă încontinuu, până la omogenizare, apoi se toarnă sosul peste ceafa prăjită și se presară pătrunjel tocat fin.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?