Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO : Minifotbal – Voința Deep Serv și Vrasinter vor juca finala!


În Cupa de vară „Green Garden” s-au consumat, vineri și sâmbătă, semifinalele Voința Deep Serv – Unirea Odobești și Vrasinter – Viitorul Odobești. Deep Serv și Vrasinter aveau statut de favorite certe și s-au comportat ca atare câștigând la diferențe clare! Zilele finalelor pentru locurile 1-2, respectiv, 3-4 urmează să fie convenite, ținând cont de zilele în care echipele pot juca. Oricum, vor fi în vară!

Sâmbătă, Vrasinter – Viitorul Odobești 4-1 (2-1)
Formații 
Vrasinter: Ștefan Lupu, Liviu Dumitriu, Florin Stanciu, Florin Nistor, Octavian Bucătaru, Iulian Negoescu, Mădălin Predoiu, Sergiu Sava, Răzvan Sava, Gabriel Diaconu, Dorin Popa, Emilian Chivu, Adrian Bercaru, Valentin Toader, Claudiu Mihai.
Viitorul: Alexandru Ilie, Marius Pascu, George Duca, Alexandru Duca, Aexandru Zaharia, Dragoș Lăbunț, Vasile Savatin, Cătălin Salaoru, Remus Mitală. 
Semifinala a doua a avut din start un mare dezechilibru numeric între loturile celor două formații. Vrasinter, dincolo de valoarea individuală ridicată a multora dintre componenții săi, s-a prezentata la meci cu, practic, două echipe de valori sensibil egale, în timp ce adversara sa, echipă formată cu șase juniori și trei fotbaliști care abia au terminat junioratul, nu avea pentru schimb decât un jucător.
 Viitorul a sprintat de la început spre gol, pe care l-a și reușit prin Lăbunț, a ratat o mare ocazie de 2-0, după care Lupu și Dumitriu au adus Vrasinter-ul în avantaj. În pauză s-a intrat cu 2-1! În partea a doua a meciului, Popa și Bercaru au majorat la trei goluri ecartul dintre cele două formații și meciul s-a încheiat cu 4-1! Jocul a fost, însă mult mai echilibrat decât îl arată scorul! Viitorul a dat o replică de bună calitate, dar jocul foarte dens cum este cel pe teren redus, ca și contactele cu o mare încărcătură fizică i-au adus pe jucătorii săi în situația de a pierde din luciditate la finalizare și, în consecință de a nu valorifica situațiile de gol pe care și le-au creat! Oricum, Viitorul Odobești a fost echipa care a dat culoare Cupei Green Garden prin tinerețea jucătorilor săi și prin rafinamentul tehnic al unor jucători precum Alexandru Duca și Alexandru Zaharia, Marius Pascu, Cătălin Salaoru, Dragoș Lăbunț, George Duca!
Vrasinter va juca finala pentru locurile 1-2 cu Voința Deep Serv care, sâmbătă după amiaza a trecut cu 6-1 de Unirea Odobești, care va disputa finala pentru locurile 3-4 cu Viitorul Odobești.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?