Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Mai mulți polițiști din promoția 2016, angajați la IPJ Vrancea


Doi ofițeri și șapte agenți de poliție, din promoția 2016, au fost încadrați la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, în cursul zilei de luni. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, noii polițiști își vor desfășura activitatea în mediul urban și rural.
Cei nouă polițiști vor începe efectiv munca de astăzi. Dintre cei șapte agenți, 4 au fost repartizați în mediul urban la ordine publică, iar 3 la posturi de poliție comunale. „La data de 1 august a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea s-a desfășurat activitatea de încadrare a promoției de ofițeri și de agenți de poliție 2016. Cei doi ofițeri și șapte agenți de poliție au fost repartizați și își vor desfășura activitatea în mediul urban și rural pe liniile de muncă : investigații criminale, criminalistică și ordine publică. Dintre cei 7 de agenți de poliție repartizați, 4 își vor desfășura activitatea în mediul urban formațiunea de ordine publică, iar 3 agenți își vor desfășura activitatea în mediul rural la posturile de politie comunale. Începând cu data de 3 august a.c. aceștia își vor începe activitatea la noile posturi de muncă”, a transmis subcomisar Bogdan Toader.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, noii polițiști vor fi, pentru o perioadă, sub tutela unui om al legii cu experiență. „Tinerii polițiști se află într-o perioadă de tutelă profesională, fiind repartizați pe lângă polițiști cu experientă din cadrul IPJ Vrancea. Conducerea Inspectoratului, le-a urat noilor polițiști succes în activitatea profesională, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-și putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuții”, a adăugat acesta.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?