Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Știai că nu ai nevoie de vidanjare pentru eliminarea grăsimilor organice?


Conform prevederilor standardelor DIN EN 1825 și DIN 4040-100, companiile din a căror activitate rezultă ape uzate cu conținut de grăsimi organice sunt obligate să dețină separatoare de grăsimi, iar grăsimile organice trebuie separate de apele uzate, pentru ca apoi să poată fi deversate în sistemele de canalizare. Apa uzată nu trebuie să conțină grăsimi organice, pentru a preveni colmatarea instalațiilor de canalizare și, mai mult decât atât, acolo unde nu avem sistem de canalizare apa trebuie deversată intr-un emisar natural în normele NTPA 001,  în ambele cazuri, avem două posibilități legale: VIDANJAREA sau TRATAREA GRÄ‚SIMILOR ORGANICE CU BIOACTIVATORUL ORGANI/CLEAN.

Agentii economici au făcut o comparație între cele 2 variante și au ajuns la următoarele concluzii: vidanjarea este costisitoare și cu un grad mare de disconfort, pe când tratarea grăsimilor organice cu bioactivatorul ORGANI/CLEAN simplifică mult procedeul, costurile sunt mai mici și este 100% biologic, 100% nepatogen și 100% nepoluant, special conceput pentru a descompune și digera grăsimile organice aferente bucătăriilor colective de la restaurante, cantine, hoteluri, etc. sau capacităților de producție (procesatori industriali) care evacuează grăsimi organice, cum sunt abatoarele, fabricile de mezeluri și semipreparate din carne, producătorii de ulei alimentar, unt, margarină, spitale, etc.

Bioactivatorul ORGANI/CLEAN descompune grasimea și degradează materia organică printr-un proces 100% ecologic, fără a vă afecta instalațiile sanitare, asa cum se întamplă în cazul folosirii produselor chimice care corodează. Grăsimile depuse pe instalația sanitară sau pe peretii separatoarelor de grăsimi sau a mini stațiilor de epurare, nu numai că le strangulează, blocându-le în timp, dar și corodează. Tratând instalațiile (canalizările), separatoarele de grăsimi, ministatiile de epurare cu bioactivatorul ORGANI/CLEAN, măriți durata de viață a acestora.

În concluzie, de ce tratarea grăsimilor organice cu ORGANI/CLEAN câștigă astăzi teren printre agenții economici?
1.    Înlocuiește vidanjarea separatorului de grăsimi;
2.    Descompune grăsimile solide organice și le elimină;
3.    Costuri mai mici;
4.    Elimină mirosurile neplăcute pe cale naturală;
5.    Previne corodarea și colmatare instalației de scurgere, crescând durata de viață a instalației sanitare;
6.    Reduce impactul asupra stațiilor de epurare;
7.    Nu afectează solul sau apa;
8.    Folosește o formulă biologic activă ce conține un amestec patentat de tulpini bacteriene care digeră cu rapiditate grăsimile organice.

Bioactivatorul ORGANI/CLEAN este distribuit de SANTURA by BIOLOGIC și reprezintă rezultatul a peste zece ani de cercetare. Produsele SANTURA sunt certificate în concordanță cu normele europene EC 834/2007 și EC 889/2008.

Date contact:
Telefon : +40 237 232 127
               +40 748 218 240
E-mail : office@santura.ro
www.santura.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?