Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Tenis. Maria-Daciana Ciubotaru, dublă campioană la Constanța!


Sportiva de la CSM Focșani 2007 a câștigat proba individuală și dublul în „Cupa Bright Știința” din Circuitul național FRT, la 12 ani

„Cupa Bright Știința” din Circuitul Național FRT, concurs de categoria A care a adus pe terenurile CS Știința din Constanța băieți și fete de 12 ani din țară a avut ca vedetă incontestabilă pe Maria-Daciana Ciubotaru. Jucătoare al cărei mare talent începe să fie confirmat și prin rezultate importante, Maria este legitimată la CSM Focșani 2007 unde este pregătită de profesorul Răzvan Bucuroiu.
În proba de simplu, sportiva focșăneană a reușit o impresionantă serie de cinci victorii, obținute fără să piardă vreun set. În drumul său până la câștigarea trofeului, Maria-Daciana Ciubotaru a trecut de trei capi de serie – în ordine, nr. 7, Carmen Herea, de la Constanța, în optimi, nr. 6, Luana Florea de la Dorohoi, în semifinală și nr. 1, Ioana-Maria Secară, de la Iași, în finală!

La dublu, în pereche cu jucătoarea pe care avea să o învingă în finala de simplu, Maria a câștigat concursul după meciul cu perechea cotată cu prima șansă în Cupă. Rezultat: Maria Daciana Ciubotaru, CSM Focșani 2007/Ioana-Maria Secară CS TC Coreco Iași – Sofia Ciobică, LPS-CSS Constanța/Ioana-Teodora Sava, Clubul Sportiv Vektor 6-3, 6-3!
Maria-Daciana Ciubotaru are antecedente sportive solide, dar în handbal, fiind fiica fostului valoros portar Viorel Ciubotaru, actualul antrenor al CSM Focșani 2007 și a fostei handbaliste Daniela Ionelia Ciubotaru, care trăiesc intens fiecare pas făcut (și) în tenis de Măriuca!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?